PUHELINSEKSIÄ 24/7 - IKÄRAJA 18 VUOTTA 

0700-12000  2,95 €/min + pvm  

 
LAADUKAS
PALVELULINJA

Informaatiota

Puhelinseksia24.fi.sivustolta löydät kuumimmat ja kiimaisimmat naiset puhelinseksiä varten. Voit soittaa mihin vuorokauden aikaan tahansa 0700-12000. Tytöt ovat valmiina täyttämään kaikki fantasiasi ja halusi. Soita rohkeasti ja anna himon viedä! Puhelinseksi on aina anonyymiä. Seksipuhelin on linjasi luottamuksella ja löydät aina tytön joka tahtoo harrastaa puhelinseksiä.

Jutellaksesi jonkun tytön kanssa soita 0700-12000. Jos jo tiedät kenen kanssa tahdot puhua, paina 1. Paina 2 jos haluat kuunnella tyttöjen ääniesittelyt. Painamalla numeroa 3, sinut yhdistetään ensimmäisen vapaan tytön kanssa. Kun soitat 0700-12000 saat selkeää apua oikealle tytölle yhdistämisessä. Soitto meille maksaa 2,95 €/min + pvm normaalien puhelukulujen lisäksi. Puhelinoperaattorisi katkaisee lain mukaisesti puhelun automaattisesti hinnan yltäessä 50 euroon, eli noin 17 minuutin jälkeen. Olet lämpimästi tervetullut soittamaan uudelleen keskustelemallesi tytölle puhelun automaattisen katkeamisen jälkeen. Mikäli haluat puhelun aikana takaisin päävalikkoon, painat vain 9. Maksu liitetään puhelinlaskuusi.

Ikäraja on 18 vuotta ja puhelinliittymän on oltava sinun nimissäsi, tai sinulla on oltava liittymän omistajan suostumus. Noudatamme voimassa olevia lakeja ja säännöksiä. Koska suojaamme yksityisyyttäsi ja anonymiteettiäsi, emme koskaan lähetä mainoksia tai tiedotteita tekstiviestillä, sähköpostitse tai muilla tavoilla.

Jos haluat saada tekstiviestin, kun meillä on ilmaiskampanjoita, klikkaa TÄSTÄ. Jos saat jo tekstiviestin, mutta haluat rekisteröityä saadaksesi tulevaisuudessakin tekstiviestejä, klikkaa TÄSTÄ.

Käytämme ainoastaan arkistokuvia, joita ostamme lisenssillä kuvatoimistoilta. Ostettuja, kuvatoimistojen kuvia käytetään sekä web-sivujemme graafiseen suunnitteluun sekä siinä tapauksessa, että puhelimeen vastaava henkilö on eri syistä valinnut anonymiteetin. Se voi esimerkiksi tulla kysymykseen tapauksissa, joissa henkilö elää suojatulla identiteetillä tai kun henkilö voidaan katsoa potentiaalisen häirinnän kohteeksi tai tapahtuman seuraukset aiheuttavat vahinkoa henkilön identiteetille.

 

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy